Old Leather

(Antik bőrkollekció)

avagy a szolid, de csodás külső

 

Ezt a sorozatunkat William Shakespeare kézírása ihlette. Tudtuk és éreztük, hogy ez mindenképpen egy inspiráló naplóborítót fog eredményezni a kedves érdeklődők számára. Gondolkodtunk, hogyan tudnánk tovább erősíteni a kézírás hatását és így alkottunk meg egy egyszerű aranyozott szegéllyel ellátott Reneszánsz stílusú könyvborítót. Munkánk kezdetén az antik bőr soroztatunk gerincét alkotta ez a fajta aranyozott szegély, mellyel sokat tapasztaltunk a színek és egyéb díszítések területén.

 

Megünneplendő a Reneszánsz könyvkötés nagyszerűségét, az izgalmas árnyalatokat és a fantasztikus festett bőröket, melyek mindig elképesztő hatást gyakorolnak ránk, megalkottuk az "Old Leather Collection" és az "Old Leather Classics" mintáinkon a színes hátterek és az aranyozott szegélyek eme kombinációját. A régebbi sorozat darabjainak általában mágneses borítójuk van. A "Classics" változatok pedig nyújtható gumis szalaggal vannak ellátva. Ez a naplótípus egy igazán tökéletes választás lehet a klasszikus ízlésű, de mégis izgalmakat kereső emberek számára.

Díszített Kézirat Sorozataink és az antik bőrből készült könyveink ugyanabból az ihletből erednek - William Shakespeare kézírásának  mintájából, melyről tudtuk, hogy inspiráló naplóborítóvá válhat. Kísérleteztünk, hogy hogyan tudnánk a kézírást kihangsúlyozni és így végül egy egyszerű arany keretet terveztünk, melyet a reneszánsz stílusú könyvkötések ihlettek. Ezek az arany keretek már régóta az Antik Bőrkollekciók gerincét képezték, lehetővé téve számunkra, hogy kísérletezzünk a színekkel és egyéb díszítésekkel.

 

Ezzel a mintával a reneszánsz stílusú kötéseket ünnepeljük, melyeket mindig is olyan elragadónak találtunk a festett bőr gazdag árnyalataival. Old Leather Collection és Old Leather Classics mintáink mindegyikénél megtalálhatjuk a díszített keret és a színes háttér kombinációját. Az eredeti gyűjtemény legtöbb könyve egy záró fedéllel is rendelkezik, és bár kipróbáltuk a mágneses pántokat, de végül klasszikusaink egyszerű, bővíthető rugalmas szalagot kaptak. Ezek a tökéletes könyvek a klasszikus stílusú emberek számára készültek, akik nem elégednek meg egy szimpla fekete naplóval.

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend: