PUHAFEDELES (FLEXIS FÜZET)

avagy a kifinomult puhafedelű jegyzetfüzetek

 

Ez a rugalmas borítóval ellátott és nagyon légies Paperblanks Flexis nevű sorozatunk többféle célra is alkalmas a mindennapi életben. A füzetek tartós, varrott gerincei lehetővé teszik, hogy akár 360 fokban szétnyissuk őket, ha mondjuk útközben jegyzetelnénk, összehajtva ezzel az első és a hátsó borítót, de akár teljesen szétnyitva is rátehetjük egy sima felületre. 

 

A Flexis sorozat a legjobb választás lehet azoknak az íróknak és rajzművészeknek, akik sokat vannak úton. Ezek a füzetek rendkívül könnyűek, 3 féle méretben és vastagságban kaphatók. Mindenki megtalálhatja az életstílusához a legmegfelelőbb típust. Emellett nagy örömünkre szolgál, hogy most már a pontozott tervezők (Dot-Grid Planners) is kaphatók Flexis jegyzetfüzet kivitelben.

A "Free Your Mind" és a "Retro Pop!" kollekció leírása az oldal alján található

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Engedd szabadon a tudatod,

avagy Catrin Welz-Stein fantasztikus világa

Korszak: 2011

Terület: Németország

Minden emberi elmének van olyan titkos része, amely az álmoknak, fantáziának és a képzeletnek ad otthont. Ez az a hely ahol szabadon alkothat és ötletelhet a tudat. A német művésznő, Catrin Welz-Stein álomszerű, digitális világa megmutatja elménk eme rejtett részét.

 

Kétféle borító létezik sorozatunkban, melyek Welz-Stein 2010 és 2013 között készített ikonikus munkáinak reprodukciója. Ezeken az alkotásokon egyszerre érződik a klasszikus gyermek irodalom, a folklór és a szürrealizmus hatása. Catrin régi fotókat és illusztrációkat használ, van ahol elvesz a képekből részeket, máshol pedig hozzátesz új alkotóelemeket, így alakítva ki az elragadó új és izgalmas kollázsokat.

"Free Your Mind" termékek...

 

Retro Pop,

avagy Eric Comstock partira hív!

Korszak: kortárs

Terület: USA

Egyszerű formák kelnek életre Eric Comstock huncut pop-art alkotásain. Eric, aki egy illusztrátor, formatervező, gyerekkönyv író, majdnem egy évtizedet töltött a reklámiparban mielőtt teljes állásban az illusztráció mellett döntött. A retro iránti érzékenysége és az izgalmas inspirációk egy határozott és népszerű külsőt kölcsönöz az alkotásainak, melyek végül többek között a Hallmark és a Land of Nod, gyermek bútorokkal és dekorációval foglalkozó cégekhez vezették az útját. Comstock gyermekei rajzából meríti az ihletet műveihez, melyeket a végtelen fantázia jellemez. 

Ezek az elbűvölő alkotások, melyek elkápráztatnak felnőttet gyermeket egyaránt, az ötvenes évek motívumait élénk színekkel és merész formákkal ötvözik. A retro és a bulihangulat ihlette alkotásokat az ötvenes és hatvanas évek kedvenc slágerei után neveztünk el. Comstock ma a Texasi Austin-ban él és nemrég adták ki első gyerekkönyvét a Charlie Piechart and the Case of the Missing Pizza Slice (Charlie Piechart esete az elveszett pizzaszelettel).

"Retro Pop!" termékek...