Nature Montages

(Montázs a természetről)

avagy látogassunk el Gary Grayson kertjébe

Eredet: Garden Moon (Gary Grayson)

Korszak: kortárs

Terület: Egyesült Államok

A Nature Montages borítónkon Gary Grayson művészi világának élénken részletezett kertjei lettek megörökítve. A rajzokon jól látszik az egész életét művészként élő Grayson affinitása az antik nyomatok és a modern grafikai tervezés iránt. Jellegzetes stílusa a vintage vektorképek, az impresszionizmus és a pop-art eklektikus keveréke, melyek együtt egy rétegzett digitális alkotást hoznak létre.

 

A texasi Arlingtonból származó Grayson sokféle forrásból merít ihletet, többek között az Egyesült Államok haditengerészeténél eltöltött 10 év tapasztalatából is. Puccinitől a NASCAR-ig, mindennek rajongója, olyan művész, aki szembeszáll a műfaji korlátokkal. Reméljük, hogy határtalan kreativitása az Önök képzeletére is majd inspiráló hatást gyakorol.

Gary Grayson művészi világának élénken részletezett kertjeit jelenítjük meg ebben a sorozatban. A borítókon látható, hogy az egyébként egész életében művészként tevékenykedő Grayson egyszerre vonzódik  a modern és az antik formavilághoz. Különleges stílusában keveredik a vintidzs, az impresszionizmus és a pop art, és ezek együtt hoznak létre egy  domború digitális képet.

 

Az eredetileg Texas államban, Arlington városában született Grayson, többféle forrásból kapja az ihletet. A egyik ilyen forrás a tengerészetnél töltött 10 éve. Grayson, akit Puccinitől kezdve a NASCAR-on át (National Association for Stock Car Automobile Racing) minden érdekel, határozottan elutasítja a műfaji korlátokat.

Szeretnénk, ha az ő végtelen kreativitása ihletet adna az Ön művészi önkifejezéséhez is.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: