A PAPERBLANKSRŐL

A Paperblanks filozófia

A Paperblanks több mint húsz éve készít kiváló minőségű naptárakat, naplókat, melyek tervezésének középpontjában mindig a minőség, és a művészet állt. Szem előtt tartva az emberi kultúra gazdag művészet történetét, jelszó mindig az alkotás volt a Paperblanks-nél. Fontos számukra a felelősség vállalás a környezetünkért, ezért kizárólag fenntartható erdészeti gazdaságból származó sav mentes papírral dolgoznak. Folyamatosan támogatják azokat a szervezeteket, akik ugyanezt a hitvallást gyakorolják, és szintén elkötelezettek a környezetünk védelme ügyében. A termelési folyamat minden lépcsőjét szemmel tartják, a szigorú minőségi előírásoktól kezdve, az alkotó mesteremberek jó közérzetéig. Az innovatív tervezés, a gondos kézimunka és a lelkiismeretes gyártási gyakorlatok olyan Paperblanks termékek megalkotását eredményezik, melyre mindannyian büszkék lehetünk. Olyan funkcionális művészeti tárgyakat hoznak létre, melyeket élvezet és jó érzés használni, és birtokolni. Minden termék egyedi élményt nyújt, függetlenül attól, hogy gondolatokkal, ötletekkel, történetekkel, versekkel vagy emlékekkel töltik meg azokat.

 

Mitől különleges a Paperblanks?

Az összes papírlap speciális minőségi előírások alapján készül, hiszen csak így valósulhat meg az az egyedülálló élmény, amit akkor érezhetünk, ha egy Paperblanks termékbe írni kezdünk. Hatalmas erőfeszítéseket tesznek, hogy környezetünkkel összhangban tegyék ezt, de kiemelt figyelmet fordítanak például arra is, hogy évről évre minimalizálják a papírlapok átlátszóságát. Kiemelkedő gondossággal állítanak össze minden terméket, ezzel valóban prémium érzetet, és tényleges minőséget biztosítva. Minden kézzel készített terméküknél figyelnek a kézműveseikre, akiknek a munka körülményeik teljesítenek minden nemzetközi szabványt. A Paperblanks-nek ezen felül a legfontosabbnak azt tartja, hogy az összes munka társuk jól érezze magát.

A Paperblanks termékek sikere ezért is töretlen a piacot folyamatosan hígító, silány és másolt, gyenge minőségű termékekkel elárasztók mellett, hiszen náluk valóban minden termék egy művészeti alkotás. A Paperblanks hisze az írott szó erejében, és abban, hogy minden leírt szó egy lánc, ami egy olyan közösséget tart össze, ami valójában a civilizált társadalom alapja. Ezért is büszkék rá, hogy ennek a láncnak a része lehet.

 

A Paperblanks "sztori", avagy mi van a képek mögött

Legyen az butikkönyv, napló vagy naptár, minden Paperblanks alkotás mögött ott van a történelem egy-egy darabja.

Időről időre igyekszünk az oldalunkat látogatók számára megmutatni,
mi is rejlik az egyes képek mögött és megismertetni olvasóinkkal egy-egy érdekes történetet...

Ugrás az oldalra... 

5 ok, amiért a Paperblanks-et érdemes választani

1. Bármely élet-szakaszban, bármilyen történetet is jegyzünk bele, kiváló minőségének köszönhetően a Paperblanks termékeket a jövő generációja is újra meg újra olvashatja.

2. Az írás egyfajta terápia, hozzásegíthet a felszabaduláshoz ebben a hiperaktív világban. A páratlan Paperblanks kiegészítőkkel (pl. oldaljelzők, mágneses lezárók) könnyen kiegészíthető a saját stílusunk, miközben legbensőbb gondolatainkat, álmainkat, személyiségünket vagy művészetünket jegyezzük ép fel.

3. A Paperblanks egyedi textúráinak és a dombornyomásnak köszönhetően tapintható élményt is kapunk, mely kiemelkedik a televízió és a más digitális eszközök dimenzió nélküli világából.

4. A napló-írás az egyik legősibb művészeti forma. A Paperblanks termékek minden ízlést kielégítenek, mivel szinte minden művészeti korszakot megidézik, így könnyű megtalálni a személyiségünkhöz legközelebb állót.

5. A Paperblanks termékek idővel hűséges baráttá is válhatnak, főleg ha megtaláltuk a tökéletes méretű, számunkra legpraktikusabb formátumot. Igazi társunk lehet, hiszen a naptár, vagy napló mindig meghallgat és a mi oldalunkon áll.

 

Miben különbözik a Paperblanks a konkurens termékektől?

Mert különböző és egyedi, akárcsak az emberek, akik már élvezhetik e termék kínálta élményt. A napló az ember egyik legszemélyesebb tárgya. A Paperblanks különleges keveréke a művészi kifejezésnek és az identitásnak, ezzel hozzásegítve minket a számunkra legkedvesebb butikkönyv kiválasztásához. Gondolatok, emlékek, versek méltó őrzői ezek a könyvek. A Paperblanks elegáns naptárai egyszerűen segítenek eligazodni az év minden szakában, évszakról - évszakra egyaránt. Tanároknak és diákok, rendszerezni vágyó személyek számára igényes és szép módja a teendőik rendszerezésére. A különleges papír kiképzésnek köszönhetően számtalan olyan előnyt élvezhetünk, amire nem is gondoltunk. Ezek a lapokon nem csak gyönyörűbb amit leírunk, de nem is ereszti át a tintát, viszont cserébe könnyű, és nem utolsó sorban tartós. Számtalan kombinációban kaphatóak a Paperblanks termékek, a temérdek művészi borító, a megannyi kinézet és formátum biztosítja azt, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez legjobban illő, és praktikus társát. Amellett, hogy gondolatok, ötletek, történetek, versek írására használjuk, ez a termék "tökéletes házassága" a képzeletnek és a művészetnek, amely egy egyedülálló írásmű elkészítésére inspirál minket. Ennek bizonyítékaként elég csak ellátogatni a honlapunkra, és körbenézni a hatalmas kínálatban.

A KeS Papír a Paperblanks kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Paperblanks naptárak - 2018

 Tovább a webáruházba a vásárláshoz...

 

A Paperblanks naptárakról

Minden naptár kézzel fűzött, a kiváló minőség garanciájaként
- két oldaljelölő szalag
- fenntartható erdőgazdálkodásból származó savmentes papír
- bővíthető belső zseb
- európai gyártású ragasztó anyag, 100%-ban újrahasznosított készletből
- vastagabb lapok, hogy a tinta a túloldalon kevésbé látszódjon
- extra sima író felület, melyen kiválóan mutat a tinta

 

Négy egyedi elrendezés is elérhető

- vertikális elrendezés (midi, maxi, ultra és grande forumátumoknál)

 

"Ultra" , "Grande" változat

"Midi" , "Maxi" változatok


- horizontális elrendezés (mini, midi, slim, maxi és ultra formátumoknál)

 

"Mini" , "Midi" , "Slim" , "Maxi" és "Ultra" változatok


- verso - „egy hét egy lap" elrendezés (mini,midi,slim és ultra formátumoknál)

 

"Mini", "Midi", "Slim" és "Ultra" változatok


- day-at-a-time - „egy nap egy lap" elrendezés (midi, mini és ultra formátumoknál)

 

"Midi", "Ultra" változatok

 

"Mini" változat


Minden naptár hasznos kiegészítő anyagokat is tartalmaz
- havi és éves tervezők
- nemzetközi ünnepek összesítése
- nemzetközi hívószámok
- ruha méret, mértékegység és hőmérséklet váltó számok
- időzónák a világban
- utazástervező oldal
- fontos dátumok / születésnapok oldal
- extra oldalak a feljegyzéseknek
- kényelmes, eltávolítható címjegyzék betét

 

- éves tervező

- havi tervező

- fontos dátumok és utazástervező

- váltást segítő oldal

 

12 hónapos változat

 Az örök klasszikus változat, mely januártól decemberig tart. A számtalan művészi borító változat, a többféle méret, és a különböző elrendezéseknek köszönhetően bárki megtalálhatja az egyéniségéhez legközelebb álló változatot.

 

18 hónapos hónapos változat

Naptárat váltani januárban nem mindenkinek szerencsés. Nekik ajánljuk a 18 hónapos  formátumot, ami adott év júliusától a rákövetkező év decemberéig tart. Ezek a naptárak tökéletesek pl. diákoknak, tanároknak, vagy bárkinek akinek a tervezést megkönnyíti.

Tanári tervező

5 éves változat

A Paperblanks ezen különleges naptárai tökéletes lehetőséget biztosítanak arra, hogy életünk minden évtizedét egy könyvben dokumentálhassunk. Kiváló eszköz az életünk meghatározó pillanatai, az álmaink, mérföldköveink, gondolataink vagy akár fotóink megőrzésére.

 

Paperblanks naptár-méretek összehasonlító táblázata


Paper-Oh füzetek, noteszek

 

Paper-Oh: "minimalista funkcionalizmus"

A Paper-Oh-nál hiszünk abban, hogy a papír mindig a mindennapi élet egyik alapvető része, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy a meglévőnél jobb terméket készítsünk. Minden termékünk a könyvkötés iránti szenvedélyünk gyümölcse, utunk pedig a tökéletes noteszek felé vezet. A Paper-Oh-nál folyamatosan azon dolgozunk, hogy munkáink ne csak funkcionálisak legyenek, de esztétikailag is kellemes megjelenéssel bírjanak.
 
 
Kreatív csapatunk (több mint 80 éves formatervezési, kiadói, könyvkötészeti tapasztalattal) közel öt éve tökéletesíti az első Paper-Oh kollekciót. Ez azért van, mert tervezőink pedig pont eléggé őrültek és szenvedélyesek ahhoz, hogy megvalósíthassák azt, hogy minden termékünk egyénre szabható legyen, egy hű társ egy életút során.
 
Tervezőink ötvözik a technikát a képzelettel, szem előtt tartva a mondást, miszerint a kevesebb több. Így hívhatjuk a Paper-Oh termékeket minimalistának is, még is maximálisan funkcionálisak.
 
 
 
A Paper-Oh hét különböző, modernt designt vonultat fel, a füzetek, noteszek kedvezőbb árkategóriájában. Célcsoportunk a fiatalabb korosztály, akiknek az egyéniségéhez közel áll a Paper-Oh által képviselt minimalista stílus. A Paper-Oh noteszek 100%-ban újrahasznosított, savmentes papírból készülnek.
 
 
 
 
Webáruház készítés