Tisztelt Kereskedő!

A KeS Papír 1991. óta foglalkozik papír-írószer és ajándék termékek forgalmazásával. Cégünk több nagyhírű külföldi partnerrel áll képviseleti kapcsolatban. Ezek közül a legjelentősebb az 1972-ben alapított kanadai Hartley and Marks Ltd.cég, akik 1992 óta gyártják és forgalmazzák a Paperblanks® termékeket. A páratlan szépségű és évente új dizájnnal megjelenő butikkönyvek, naptárak (18 hónaposak is) világszínvonalúak és valamennyi kontinens üzleteiben megtalálhatóak. 1 éve új termékekkel is megjelentek. Az eXchange kollekció az Ipad tartók kínálatát bővítik a kereskedői hálózatokban. A Paperblanks® naptárak, butikkönyvek, évente különböző méretben és számos új mintával jelennek meg. A Paperblanks® teljes kínálatát a KeS Papír 2007 óta sikeresen forgalmazza. 2011 óta –a folyamatosan növekvő forgalmainkat elismerve- elnyertük a kizárólagos magyarországi forgalmazói jogot. 2011-ben kezdtük el az országos hálózat kiépítését. A papír-írószer szakmán kívül helyet kaptunk a könyvüzletekben, könyváruházakban és az ajándék üzletekben is. Termékeinkkel széles körben, sikerrel gazdagítottuk az üzletek exkluzív választékát.

Amennyiben a Paperblanks.hu honlappal felkeltettük az Ön érdeklődését is a rendkívül szép és kiváló minőségű termékek iránt, kérjük, keresse fel a KeS Papír –t, ahol felkészült munkatársak tájékoztatják a termékekről. A kapcsolat felvétele után, rövid idővel munkatársunk személyesen is megkeresi, amikor Ön közvetlenül is megismerheti a Paperblanks® termékeket. A Paperblanks® termékek forgalmazásához,a helyi igényeknek megfelelően minden segítséget magadunk, pl.: displayeket biztosítunk, valamint a rendelések megkönnyítése érdekében ,az évente megjelenő katalógusokat is rendelkezésre bocsájtunk.

Üzletéből ne hiányozzon a Paperblanks®! Ezzel a termékcsaláddal még több vásárlót nyerhet!

Elérhetőség: Turai Krisztina - üzletág vezető

tel.: +3613172023 , mobil: +36309986677 , e-mail: turai@kes.hu , rendel@kes.hu

 

A KeS Papír tevékenysége: papír, írószer, iskolaszer, irodatechnika, ajándék kereskedés és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások.

A KeS Papír Budapesten több szaküzlettel rendelkezik, amelyekben kivételes áruválaszték várja az új és a törzsvásárlókat.

KeS Papír kiskereskedelmi tevékenységein túl teljes körű cégellátást is vállal, amihez jelentős mennyiségi kedvezményt nyújt.

KeS Papír hazai kiskereskedelmi tevékenységét kibővítette világhíres külföldi partnerekkel is. Ennek köszönhetően kivételes áruválaszték áll a vevők rendelkezésére.

KeS Papír sikeres online kereskedelmet is folytat. Több web áruház is áll a vevők rendelkezésére, amelyekben mindenki - időt megtakarítva - kedvére válogathat, és rendelhet. A megrendelt termékeket bruttó 25 ezer forint felett díjmentesen házhoz szállítjuk. A kiszállítás mellett Budapesten a KeS Papír üzleteiben átvehetőek a megrendelt áruk.

KeS Papír több külföldi céget képvisel. Ezek országos terjesztéséről munkatársaink gondoskodnak, akik közvetlen kapcsolatot teremtve juttatják el az árut a viszonteladók számára.

A KeS Papír írószer választéka is páratlan kínálatot nyújt az érdeklődők számára. Üzleteinkben több világhírű toll márka található. A legismertebb márkák az Aurora, KeS Pen, Pelikan, Faber-Castell, Parker, Waterman, Zebra, Staedtler, Pilot, Stabilo, Uni, Pierre Cardin. A termékek a web áruházban is fellelhetőek.

Miért érdemes a KeS Papírnál vásárolni?

Első sorban a közel 30 éves tapasztalat, a vevők érdekeit maximálisan figyelembe vevő kiszolgálás és a több ezres áruválaszték miatt. Az üzleteinkben mindenki megtalálja az elképzelésének megfelelő termékeket és elégedetten távozva gondol arra, hogy a KeS Papír törzsvevőihez szeretne tartozni.

KeS Papír ehhez törzskártyát biztosít, amellyel már az első vásárláskor is érvényesülhet a cég által nyújtott kedvezmény.