The Adventures of Asterix

Asterix kalandjai
Vigye át a merészség szellemét Asterix kalandjaival, a Les Éditions Albert René kiadóval közösen készített sorozatunkkal.
Asterix a szellemiségével, Obelix pedig hihetetlen erejével ideális csapatot alkot, hogy megvédjék magukat és barátaikat a római megszállással szemben. Megingathatatlan találékonysággal és egy kis varázsitallal Asterix és Obelix közeli és távoli vidékekre merészkedik - mindig hűséges kutyatársukkal, Dogmatix-szal az oldalukon. Svájc hegyeitől kezdve az egyiptom Piramisokig, ezek a rettenthetetlen gallok fékezhetetlenek maradnak.
Az Adventures of Asterix  sorozatunk egyesíti Asterix és Obelix komikus energiáját a Paperblanks klasszikus antik esztétikával. A két stílus ötvözése gyönyörű kombinációt eredményezett, mely megragadja ezeknek a szeretett karaktereknek a szellemiségét. Ez a sorozat egy lehetőség, hogy megosszuk a klasszikus történetek örömét egy új közönséggel.
Megtiszeltetés számunkra, hogy a Les Éditions Albert René kiadóval együttműködve, életre kelthetjük termékeinken ezeket az ikonikus karaktereket.
Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: